Каталог

Новини

МОН даде максимални оценки на учебниците за 2., 6. и 8. клас на ИК „Анубис“
23.06.17 г.

Проектите на новите учебници за 2., 6. и 8. клас на ИК „Анубис“ бяха одобрени от Министерството на образованието и науката на първи етап. Оценителите дадоха на комплектите, създадени от водещи университетски преподаватели, методисти и учители,  максимални оценки. Всички учебници са придружени от електронни варианти, които също бяха одобрени от МОН. Безплатен достъп до тях ще имат учителите, избрали да работят през годината по учебниците за съответните предмети на ИК „Анубис“.
Учебните комплекти по новия предмет технологии и предприемачество за 2., 6. и 8. клас на ИК „Анубис“ отново са създадени в партньорство с издателство „Булвест 2000“ и Фондация „Джуниър Ачийвмънт – България“, всепризнат лидер в обучението по предприемачество у нас. Също така издателството предлага втори комплект по литература за 6. клас, който е общо издание с партньорското издателство „Булвест 2000“. 
„Изключително сме развълнувани от високите оценки, които МОН даде на нашите учебници! Радваме се да научим, че неуморните ни усилия дават отлични резултати. Убедени сме, че новите ни учебни комплекти ще се харесат и от учителите, тъй като те са създадени с много внимание именно за тях!“, коментира добрата новина управителят на ИК „Анубис“ Николай Табаков.
Предстои процедурата за пригодност, в която своята оценка за приложимостта на учебните комплекти ще дадат и българските учители, преподаващи във 2., 6. и 8. клас. За тази цел в следващия месец те ще получат безплатни екземпляри на всички одобрени комплекти. Издателството гарантира, че след окончателното им одобрение, всички учебници ще бъдат доставени в училищата навреме за новата 2017/2018 учебна година.
Проектите на новите учебници за 2., 6. и 8. клас на ИК „Анубис“ могат да бъдат разгледани тук:
 

Всички демоверсии на проекти за учебници

 2. клас може да видите  ТУК.

Всички демоверсии на проекти за учебници

6. клас може да видите  ТУК.

Всички демоверсии на проекти за учебници

8. клас може да видите  ТУК.

обратно към всички